13.1.2013

Gangsta Rap Meets Hellsinki Tavastialla

Näin tää parhaiten toimii - kollektiivisesti! Tällä kertaa varsinainen keikkaflaba on Tipalta, mun kenkälaatikosta löytyi keikkalippu sekä jatkobileiden "flaikku", ja valokuvat on Teemu Kareniuksen kamerasta. Sit vielä teiltä muutama fiilistelykommentti tonne kommenttiboksiin niin voilà, paketti on kasassa paremmin kuin koskaan!


Lokakuussa 2004 gangsta rap kohtasi Helsingin, kun 3rd Rail Music järjesti Suomeen pari suurta pientä jenkkinimeä. Varsinaisten pääesiintyjien lisäksi Tavastian lavalla nähtiin varsin laaja kattaus suomalaista gangstavivahteista kamaa, ja osa jengistä olikin selkeesti tullut tsekkaamaan lähinnä suomiedustuksen - Ylioppilaslehtikin mainosti keikkaa tekstillä "Notkea Rotta ja muita esiintyjiä"... 




Kuvat Teemu Karenius


Keikka oli muistaakseni lähes loppuunmyyty (edit: oli kuulemma ihan täysin loppuunmyyty!), ja meininki varsin hikinen ja, tota, fyysinen. ADR Laveyn keikan aikana lavalle saatiin ihan rehti strippari, joka viimeistään sai muutenkin aika testosteronihöyryissään showta fiilistelleen miesvaltaisen yleisön täysin sekaisin (näin siis ainakin suht eturivien holleilta havaittuna - sekunneissa selkään iskeytyneen paineaallon ja tuplaantuneiden desibelien perusteella). Joo, tunnelma oli katossa ja ilta selkeesti tarjosi jokaiselle yleisöstä vähintään jotakin!


Keikan loputtua ja yleisön alkaessa siirtyä kohti narikkajonoa joku iski ohimennen käteen vielä pienenpienen, ehkä 2cm x 3cm kokoisen paperilappusen. Kun pääsi ulos katulamppujen valoon, sai tekstistä jo selvääkin: jatkot Hertsikan Siperiassa. Jos ei tietäis mistä mestasta on kyse, vois "gangsta jatkot - vikat 300m hiekkatietä metsään" kuulostaa snadisti kuumottavalta, mutta tuo on itse asiassa paras kulkuohje Siperiaan mitä koskaan oon nähnyt. :D Ite en kuitenkaan enää lähtenyt jatkojen perässä syvään itään, joten toi lappu pitää nyt sisällään pelkkiä mielikuvia ja arvauksia. Olitko sä siellä?

2 kommenttia:

  1. Gangsta jatkot Siperiassa! Lämmöllä muistelen sentapaisia paikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin lämmöllä! Ei oo vastaavaa mestaa syntynyt tilalle. Ehkä vielä joskus. :)

      Poista