7.11.2012

Pelimiespartyt World Cafessa ja Many Facesissa

Fiittikeskiviikko: Tipan flabat 






"Jos halus digailla jotain täysin erikoissaantii / ei voi unohtaa sitä vanhaa kunnon Pelimiespartyy..." -Kone

Jälleen on fiittikeskiviikon aika, ja tällä kertaa teille tarjoillaan Tipan jemmoista erikoismatskua vuodelta 1998! Tsekkaa skeidaa -biisin lyriikoihinkin ikuistetuissa bileissä on eittämättä täytynyt olla vähintään yhtä pelimiesmeininki kuin vikan flaban kuvasta näkyy.

Tässä on nyt siis flabat kolmista eri Pelimiespartyistä; kahdet ekat järjestettiin Espoon Niittykummussa mestassa nimeltä World Cafe (nimi kuulemma sujuvasti taittui muotoon WC -> Vessa), ja nuo joulukuun bileet sitten Many Facesissa Kampin metroaseman tienoilla. Helmikuun kekkereiden kaukainen artistivieras ei huhujen mukaan lopulta päätynyt mestoille lainkaan, mutta eiköhän Pääkaupunkiseudun Gandhit oo siitä huolimatta pitäneet meiningin katossa!

Ja näitä aliaksia taas - niitä on mulle tulkattu seuraavasti: Harakiri on Kehäkettu ja Alabama Davo, Sedän ehkä arvaatte tarkentamattakin. IRA taasen on kokonaisessa muodossaan Iskuryhmä Aliksesta, mutta siitä sen paremmin kuin Pelimiesliitosta ja Moodistakaan ei oo tähän hätään täsmällisempää kerrottavaa. Kommenttikenttä on vapaa!

Nää flabat on kyllä täsmälleen sitä kamaa, joka nykyään jää kokonaan tekemättä kun Facebook-eventin duunaaminen riittää. Se on vähän harmi - onhan näissä lappusissa melkoinen lataus fiilistä!

1 kommentti: