14.12.2012

Piece of my mind X-mas Sundays Syndicatessa


Tätä pientä flaikunlärpäkettä oon varjellut kuin omaa lastani: se on vanhimpia joita omistan, ja siihen jotenkin kiteytyy täydellisesti kaikki se Helsingin varhaisten räppipiirien viileä mystiikka jota näistä paperinkaistaleista aikanaan imin ja hengitin. Ah tota kuvituksen levyhyllyä, käsinkirjoitettua otsikkotekstiä ja mystisiä dj-nimiä!

Tässä vaiheessa voi jo hälvennellä mystiikkaa kertomalla, että Booty Cool Mala -aliaksen takaa löytyy Ruudolf, ja että Teeba (jonka flaboja löydät tästäkin blogista!) tunnetaan paremmin esmes nimellä Mr. Tibbz. J Poet on myös edelleen kehissä ja ehkä vahvemmin kuin koskaan: jäbä on siis J Riskit, jolta on nyt syksyllä tullut ulos ensimmäinen osa kuuden ep:n V U ∆ R I -julkaisusarjasta. Seuraava ep on luvassa talven aikana - tsekkaa ihmeessä lisätietoja siististä projektista täältä.

Tässä flaikussa mainostetaan siis sunnuntain dj-settejä, mutta Syndicateen sijoittui kaiken muun ohessa myös aika legendaarisia freestyle-sessioita. Näistä lauantain Moments-tapahtumista löytyy artikkelin verran hauskoja muisteloita Bassosta - klikkaa sinnekin, kiinnostaa kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti